Hypervsn Solo Rendezvénybérlési csomagok

Gondoskodunk róla hogy rendezvénye felejthetetlen élmény és örök emlék legyen minden vendég számára. Arra törekszünk, hogy felejthetetlen hologram megjelenítési megoldást nyújtsunk - a hardveres szállítástól az egyedi 3D-s tartalomkészítési szolgáltatásokig. Magasan képzett tervező csapatunk a legkorszerűbb technikai háttér segítségével garantálja, hogy minden, teljesen egyedi elképzelést a lehető legmagasabb szinten kelt életre a három dimenziós világban. Kampánya megrendeléséhez, szakmai tanácsadáshoz vegye fel velünk a kapcsolatot!


A csomag összetevői:

Egyéni tartalom rendelése tervező laborunk segítségével

Egy logó animációja / Szöveg

 

Az egyszerű tartalom általában logót vagy forgó 3D-s termékképet tartalmaz, bizonyos effektusokkal, például tükröződésekkel vagy ragyogással.

Szöveg / logó animáció némi történettel / effektussal

A közepes tartalom egy termékanimációt, vagy olyan vizuális effektusokat mint a termékek össze-, vagy szétszerelése, a hálón keresztüli megjelenés, a hiba, a szín- és textúraváltozások stb.

Összetett termékanimáció / kifinomult forgatókönyv / összetett speciális effektusok / karakteranimáció

 

A komplex 3D-s tartalom kifejezetten  projekthez kidolgozott egyedi szkriptet, részletes termékanimációt, vagy kifinomult efekteket, például folyadék, tűz, füst vagy karakteranimáció szimulációját jelenti.

5 ok, amiért érdemes a bérlést választani

ÁRAK

SOLO M

1 nap

64.000 Ft

2 nap

128.000 Ft

3 nap

192.000 Ft

4 nap

256.000 Ft

5 nap

320.000 Ft

ÁRAK

SOLO L

1 nap

71.000 Ft

2 nap

142.000 Ft

3 nap

213.000 Ft

4 nap

284.000 Ft

5 nap

355.000 Ft

Népszerűsítsen egy új terméket, növelje az ügyfélszerzési arányokat, vagy alkosson felejthetetlen márkaüzenetet a HYPERVSN Solo segítségével. Ez a holografikus megoldás számos különböző iparágban használható, és valódi üzleti értéket hozhat.

Kávézók, bárok, éttermek

Tűnjön ki a versenytársak közül, népszerűsítse étlapját, és varázslatos 3D-s jelzésekkel teremtsen rendkívüli légkört minden vásárló számára.

kavezok
uzletek

Bevásárlóközpontok, szupermarketek és kiskereskedelmi üzletek

Hirdesse az üzletek akcióit, hívja fel magára a figyelmet az új termékekre, és alakítsa át vásárlóit a HYPERVSN Wall megoldással. Tökéletes minden kiskereskedelmi környezethez.

Vendéglátás

Biztosítson 5 csillagos élményt, népszerűsítse szállodája szolgáltatásait, és erősítse meg a márkahűséget holografikus megoldásokkal szállodák, hostelek és tengerjáró hajók számára.

vendeglatas
irodak

Irodák, stúdiók és recepciós helyiségek

Vessen véget az unalmas fogadóteremben való várakozásnak, fokozza vállalati kommunikációját, emelje 3D-s kínálatát reflektorfénybe, és új dimenzióba vigye vállalata márkáját.

Szórakozás: Mozik, galériák, klubok és játékterek

Mozik, galériák, klubok és játékterek.

A szórakozás világa soha nem lesz a régi az új generációs HYPERVSN technológiának köszönhetően.

szorakozas